16-18 August 2019
0% til administration

Facebook gruppe

Vi har konstateret, at der er oprettet en Facebook gruppe under navnet Vestegnens Kræmmermarked. Der skal gøres opmærksom på, at Lions Ishøj og Vestegnens Kræmmermarked, intet har med (… læs mere)


Halmarked

Lions Halmarked Ishøj Idræts & Fritidscenter Lørdag den 2. og søndag den 3. marts 2019 omdannes Ishøj Idræts & Fritidscenter til et stort kræmmer- & loppemarked, som afholdes (… læs mere)


Så er vi gået i gang

Hvis du kører for markedspladsen på Ishøj Stationsvej, kan du se at vi er i fuld gang med at forberede markedet. Ishøj TV har været på besøg Se (… læs mere)


Vestegnens Kræmmermarked – Underholdning 2018

Vestegnens Kræmmermarked – Underholdning 2018 Underholdning 2018. I alle kræmmermarkedets 3 dage vil der være underholdning og aktiviteter ved Store Festtelt i pladsens nordøstlige hjørne, ved scenen og (… læs mere)


Ishøj TV – Vestegnens Kræmmermarked

Ishøj Tv var i 2017 på pladsen, for at optage en udsendelse fra den dag vi startede med opstillingen af kræmmermarkedet og til slut, hvor alle gik hjem (… læs mere)


Ishøj Teater på Kræmmermarkedet 2017

Ishøj Teater på Vestegnens Kræmmermarkedet 2017 var med til at sætte gang i børnene på med en forrygende Sørøver forestilling. Der var stor tilslutning, hvor de glade tilskuer selv fik (… læs mere)


Billeder fra Venindefrokosten 2017

Nu kan du se billeder fra Venindefrokosten 2017. Der var tilmeldt 77 glade festklædte damer der fik en forrygende eftermiddag med god mad, underholdning og en fantastisk betjening (… læs mere)


Nu sælges de sidste ledige stader

Nu nærmer sig tiden, hvor vi går ind i de sidste forberedelser til dette års kræmmermarked. Vi er ved have udsolgt af ledige stader og på nuværende er (… læs mere)


Venindefrokost 2017

Igen i år er der noget helt specielt for damerne. Der inviteres til en særlig venindefrokost for damer over 18 år, helst med kreative hatte, i teltet ved (… læs mere)


2017 Underholdning

I alle kræmmermarkedets 3 dage vil der være et kæmpe  2017 Underholdning og aktiviteter ved Store Festtelt i pladsens nordøstlige hjørne, ved scenen og teltet på Carls Plads (… læs mere)