16. - 18. august 2024

Book stadeplads 2024

Du har nu mulighed for at booke din stadeplads til Vestegnens kræmmermarked 2024,fredag den 16. til søndag den 18. august 2024. Booking af stadepladser er kun muligt online, (… læs mere)


Verdens kendt
børne figur i nyt
live event

Søndag kl. 12 1 på flere Nordiske Tv kanaler bl.a. DR´s Ramasjang og Disney ChanelEn ny og stor produktion med de verdens kendte børne figurer kendt fra Tv-serien (… læs mere)


“Musik Til Ulempe”

er et coverband, der spiller klassiske og velkendte pop- og rocknumre fra de sidste 4-5 årtier, lige fra Rolling Stones over Tobias Rahim til Teddy Edelmann. Der er (… læs mere)


Wild Wax Five

Bandet spiller desperat Swing, Western Swing og Rock’n’Roll fra en svunden tid. Vi snakker slut 1940’erne og start 1950’erne. Wild Wax Five er nok det eneste band af (… læs mere)


Bestil Stade

Nu er vi gået i luften med et nyt booking system.Fremover er det blevet lettere at bestille og se hvilke stader der er ledige.Når du har bestilt får (… læs mere)


Vi er ved at får ændret måden på at bestille stader. Det forventes at være færdig senest 1. marts 2023. Det bliver lettere for alle og vi ser (… læs mere)


Hvide løgne

Velkommen på Vestegnens Kræmmermarked. I dag lørdag den 20. august 2022 har markedet været godt besøgt og mange har gjort en god handel. I aften underholder Hvide Løgne (… læs mere)


Bestil stader

Markedet besøges af ca. 200 kræmmere, der hvert år kommer fra hele landet og enkelte fra udlandet. Markedet har et stort opland, og der kommer ca. 25.000 gæster (… læs mere)


TivoliLand

Vestegnens Kræmmermarked, der har været en fast årlig begivenhed siden 1989, og har været arrangeret af Lions Ishøj. Nu skal der nye kræfter til.. Det har været er (… læs mere)


30 gode år er gået og vi skal videre.

30 gode år er gået. Det har været en stor oplevelse for Lions Ishøj at afholde Vestegnens Kræmmermarked ved Ishøj Landsby. En tid der aldrig vil blive glemt, (… læs mere)