16-18 August 2019
0% til administration

Program

Her kan du se hvad der vil ske på Vestegnens Kræmmermarked 2018

På Vestegnens Kræmmermarked er der rig mulighed for at gå på jagt blandt de mange kræmmerstader og finde lige netop det, man ikke kan undvære i de fristende nye og gamle varer.
Der er underholdning og aktiviteter for alle. Både noget, som familien kan samles om og nogle gange selv deltage i, og andet, som primært er rettet mod enten børnene, de unge eller den voksne aldersgruppe. Oversigter med steder, tider og aktiviteter findes centralt flere steder på markedspladsen. Endvidere kan det ses på din mobiltelefon på www.vestkm.dk

Du kan se hele det spændende program for 2018  HER

Fredag kl.19.00 Asfalt Ole  i Store Telt

Du kender ham fra ”Scenen Er Din”. Asfalt Ole der løb med den suveræne sejr.
Asfalt-skovlen er stillet i hi… Spaden fundet frem… Hele Danmarks Ole med efternavnet Konzior havde en drøm: At se sit navn på en CD, men han havde aldrig drømt om, at det en dag skulle blive en del af virkelighedens verden. Det er det nu.
Efter sejren i ”Scenen Er Din” har Ole ikke haft tid til at passe sit job i Helsinge med at lægge asfalt. For danskerne vil ikke slippe den 43-årige sanger, efter hans fortolkning af bl.a.Unchain My Heart løb over skærmen på TV2. Ole gik i studiet med Jonas Krag og en række af Danmarsk bedste musikere for at indspille en lang række af de sange, som Ole ikke kan få nok af: Joe Cocker, 3 Doors Down, Nickelback, Bryan Adams og naturligvis Eagles – alle er behændigt bearbejdet af Ole. For som han siger: ”Jeg har øvet mig i 30 år på at spille de sange, men jeg har aldrig kunne ramme det helt som kunstnerne selv. Det blev først godt, da jeg lavede sangene i mine egne versioner. Det er en af de ting, jeg har lært i studiet”. Og nu kan hele Danmark lytte med når Ole MEGET overbevisende fyrer den max af.

Fredag kl. 17.00 Familie forestilling på  Carls Plads

Benny Schumann Cirkus

Benny Schumann Cirkus

Benny Schumann artist og klovne forestilling.
En morsom og fantastisk soloforestilling med et miks af helt nye og klassiske Schumann klovnerier, tilsat, artisteri, bugtalersjov, tryl og en opblæst akrobat.
Varighed: 45 min. for alle aldre.
Desuden er der 15 min. cirkus workshop før og ca. 30 min. efter forestillingen
Schumann-navnet har siden året 1848 været indbegrebet af Ordet cirkus.
Familie traditionen viderefører Benny Schumann med sine cirkusartist
&  klovne forestillinger, der i mere end tyve lande er blevet set af
flere millioner tilskuer i alle aldre.
Hans interesse, glæde & arbejde med cirkus- &  klovne faget ,som startede
allerede da han var en lille dreng, har givet ham en alsidig & unik kunnen,
som man kan opleve i hans originale klovne & cirkusartist solo-forestilling.

Lørdag kl. 11.00 – Rockabilly i Store Telt

Juke Joint Jumpers har de seneste år begejstret publikum med deres energiske show ved en lang række koncerter og fester. De serverer klassisk Rockabilly, som den blev lavet af Elvis, Johnny Cash, Johnny Burnette, Johnny Horton og mange flere. Den musikalske cocktail er desuden spicet op med et skvæt country – toppet af med et drys Rythm & Blues.

Ved mikrofonen står Rune Jacob Ahn med sin heftige vokal og energiske optræden som bringer mindelser om Elvis og Little Richard. Resten af holdet består af Paolo Molinari på slagbas, Peter Stryg på trommer og Lars Ole Nielsen på elguitar.

 Lørdag kl. 19.00 5aLive i Store Telt

 
Bliver man træt af at spille dansemusik i mere end 25 år? Nej & atter nej! Vi elsker det! Så længe folk danser, så længe spiller 5alive. Vi kan lide at spille, og vi kan lide at spille for publikum – alive. Vores repertoire har i sagens natur skiftet en del over årene, men vi har beholdt det bedste og taget nyt ind efterhånden. Så vi kan med stolthed konstatere, at vi spænder fra Tommy Seebach til Rasmus Seebach (!) og tilbage igen. Fra det udenlandske spiller vi alt fra Donna Summer over Michael Jackson til Frank Sinatra og Tina Turner, foruden tidens hits.
Derfor kan vi matche nærmest enhver forsamling og aldersklasse musikalsk. Try us! Vi tager ikke engang ekstrabetaling for at spille Himmelhunden…

Søndag Kl. 12.00 Ishøj Teater på Carls Plads

Ishøj Teater

Ishøj Teater

Sammen med Ishøj Teater laver børn og deres voksne spændende og flotte dyremasker som efterfølgende bruges til en sjov og underholdende jungledans, hvor alle kan være med.

For damer

På utallige opfordringer vil vi tage opfordringen op.

2016 var første gang hvor vi prøvede dette. Det var en stor oplevelse for alle.
Flere har spurgt, om vi gentager denne god og spændende dag i 2018.
Det er derfor nu besluttet, at vi i 2018 vil gøre denne attraktion til en endnu oplevelse for vores damer.
Damer, gerne med kreative hatte, inviteres lørdag 18. august 2018 til et særligt frokost arrangement med underholdning i teltet ved Carls Plads.
Pigerne bliver af friske Lions medlemmer betjent og der serveret en lækker frokost. Der bliver også plads til overraskelser, som damerne kan glæde sig til.
I løbet at dagen blive masser af gaver og god underholdning.
Der er UDSOLGT til dette arrangement.