16. - 18. august 2024

Planlæg besøg

Adresse og telefon

Det er nemt at finde til Vestegnens Kræmmermarked.  Market er ud mod Ishøj Stationsvej. Nedenfor kan du se alle oplysninger om hvordan du får en god dag på markedet. Markedsadressen er Brentevej  2635 Ishøj

Åbningstider

Kræmmerne holder åbent fra fredag kl. 14:00 – 20:00, lørdag kl. 10:00 – 20:00 og søndag kl. 10:00 – 17:00. Enkelte kræmmere vil dog holde åbent uden for disse tider.

 Kommer du med bil

Der er flere muligheder for at komme til Vestegnens Kræmmermarked.
I bil fra København kan du køre ad motorvej E20 frakørsel 26. Kommer du syd fra Ishøj kan du køre af motorringvej O4 frakørsel 6 til Ishøj.
Kør ad Ishøj Stationsvej mod Taastrup

Kommer du med tog eller bus

Ta´ tog og bus til kræmmermarkedet.
S-tog linje A og E stopper på Ishøj Station og linje B på Taastrup station og Høje Taastrup station.
Derfra kan man køre med bus S400 og  Bus 127 til kræmmermarkedet fra Ishøj og Taastrup station.

Parkering 

Det er gratis at parkere ved markedspladsen.

Entre 

Voksen kr. 20,- Børn under 12 år gratis. Du skal ikke betale yderligere hvis du vil opleve underholdningen. Entre indtægten går ubeskåret til humanitær arbejde i Ishøj.

Information

Informationen ligger ved indgangen. Her er der bl.a. mulighed for at få oplysning om, hvor kræmmere, spisesteder og toiletter er placeret. Programmet for underholdning og øvrige aktiviteter  vil også være opslået her.

Handikappede

Handikap-parkeringen er placeret meget tæt på kræmmerområdet. Du kan blive henvist til området af parkeringsvagterne.
Der findes handikap toiletter på pladsen tæt på informationen og ved det store telt.

MobilePay

Der kan betale med MobilePay mange steder.
Mange af vore kræmmere tager også imod MobilePay.
Skulle du komme i bekneb for kontanter kan du hæve penge med MobilePay og kreditkort ved TivoliLands kassevogn .

Underholdning

I alle kræmmermarkedets 3 dage vil der være underholdning og aktiviteter ved Store Festtelt i pladsens nordøstlige hjørne, ved scenen og teltet på Carls Plads midt på kræmmermarkedet samt ved Irish Bar.
Der vil være underholdning og aktiviteter for alle. Både noget som familien kan samles om og nogle gange selv deltage i, og andet som primært er rettet mod enten børnene, de unge eller den voksne aldersgruppe. Oversigter herover med steder, tider og aktiviteter findes centralt flere steder på markedspladsen. Programmet for 2022 følger oplyses her på siden snarest. Glæd jer der bliver meget varieret underholdning.

TivoliLand

Nye gys og gammeldags sjov

Candyfloss og lyden af radiobiler og frydefulde skrig fra vilde forlystelser er eksempler på god, gammeldags sjov i Tivoliland.
I år er desuden fire nye gys til vores gæster.
– Topnyheden er den ultimativt vildeste forlystelse, rutsjebanen Spinning Coaster, som er den første og eneste af slagsen i hele Danmark.
– I Waterballs får gæsterne mulighed for at gå på vandet i en stor ballon, og snurretoppen -Cyclone giver en ordentlig rusketur.
– Radiobiler til børn
– Den fjerde nyhed er nye aktivitetsbaner til børnene i hoppeland. De forkæles desuden med trampoliner, truckerbiler og – som det eneste sted i landet – en hel bane til radiobiler kun for børn.
Tivolilands 80 enheder fylder godt i landskabet, når der skal være plads til samtlige karruseller, pølseboder, radiobilbaner, tombolaer, øltelte og beboelsesvogne. Fra toppen af tivoliets pariserhjul mere end 20 meter oppe er der en god udsigt over hele festpladsen – og Tivoliland lover, at der bliver meget at se på for alle i familien.

Se de mange forlystelser  HER.

Kræmmere

Der er over 200 kræmmere på markedet.  Der er mange spændende nye og gamle ting, som sælges af både professionelle kræmmere og private kræmmere  der har ryddet pulterkammeret eller loftet.

Hunde på pladsen

Alle hunde er velkommen på pladsen – bare de føres i snor.
Vi henstiller til hundeejerne, at de selv rydder op, hvis hunden ”taber” noget.
Der vil være mulighed for en tår vand ved informationen.

Toiletforhold

Der er fine toiletter rundt om på pladsen. Handikap toiletter finder du ved informationen.
Se placering af toiletterne på oversigten

Mad og drikkevarer

Rundt omkring på pladsen er der mange boder, der sælger mad og drikkevarer.
Der er flere spændende spisesteder med forskellige fine tilbud, og der vil være rig mulighed for at få stillet tørst og sult.
Det er IKKE tilladt at medbringe eller indtage egne mad og drikkevarer på kræmmermarkedet.  En overtrædelse heraf kan medføre bortvisning fra pladsen.

Hele overskuddet fra salg af mad- og drikkevarer,  går ubeskåret til humanitære formål.
Udskænknings boderne har åbent i samme tidsrum som markedspladsen. Det Store festtelt har åbent så længe der er underholdning.

Der kan betales med kontanter. De fleste steder modtage også MobilePay.

Samaritter

Der er samaritter på markedspladsen. Skulle du komme til skade, kan du henvende dig i informationen, som vil yde hjælp.