2020 AFLYST - Vi ses igen 2021
0% til administration
Underholdning 2019

For børn

Vestegnens Kræmmermarked er også for børn.

I år lægger vi stor vægt på at invitere børnene med. Der er aktiviteter i TivoliLand med karruseller, gynger, ruchebaner, tombolaer og andre sjove forlystelser.
På Carls Plads og Festteltet vil der både lørdag og søndagen være nogle aktiviteter for børn og ikke mindst for deres forældre.

Greve Ungdoms Brandvæsen

Vil være på pladsen hele dage både Lørdag og Søndag. De kommer med brandbiler, sprøjter og diverse udstyr. Der bliver virkelig noget at se og opleve.

Der er rig lejlighed til at nyde lidt mad og drikke.
Mange af boderne har både nyt og gammelt legetøj.

Hokus Pokus

Kl. 12.00-13.30 Store Telt – Tryllekunstneren Hokus Pokus Børne underholdning

Ishøj Teater

Kl. 12.00-12.30 Carls Plads – Ishøj Teater Børne underholdning

Temaet i år er ”Kreativ trommedans og ansigtsmaling” for børn i alle aldre.
Endnu engang byde vi velkommen til Ishøj Teater. De har lovet os, at underholde børnene med teater og ansigts maling.Glæd jer der bliver også en overraskelse i form at en børneforestilling.

 

TivoliLand

Gys og gammeldags sjov alle 3 dage.

Candyfloss og lyden af radiobiler og frydefulde skrig fra vilde forlystelser er eksempler på god, gammeldags sjov i Tivoliland.
I år er desuden fire nye gys til vores gæster.
– Topnyheden er den ultimativt vildeste forlystelse, rutsjebanen Spinning Coaster, som er den første og eneste af slagsen i hele Danmark.
– I Waterballs får gæsterne mulighed for at gå på vandet i en stor ballon, og snurretoppen -Cyclone giver en ordentlig rusketur.
– Radiobiler til børn
– Den fjerde nyhed er nye aktivitetsbaner til børnene i hoppeland. De forkæles desuden med trampoliner, truckerbiler og – som det eneste sted i landet – en hel bane til radiobiler kun for børn.
Tivolilands 80 enheder fylder godt i landskabet, når der skal være plads til samtlige karruseller, pølseboder, radiobilbaner, tombolaer, øltelte og beboelsesvogne. Fra toppen af tivoliets pariserhjul mere end 20 meter oppe er der en god udsigt over hele festpladsen – og Tivoliland lover, at der bliver meget at se på for alle i familien.

Se de mange forlystelser  HER.

Kig HER  og se hele programmet.