16. - 18. august 2024

Endnu bedre underholdning og flere aktiviteter

På Vestegnens Kræmmermarked er der rig mulighed for at gå på jagt blandt de mange kræmmerstader og finde lige netop det, man ikke kan undvære blandt de fristende mange nye og gamle varer.

Samtidig kan ganen og maven også tilgodeses på et af de mange udskænkningssteder til duften af velsmagende madtilbud eller andre lækkerier.

I alle kræmmermarkedets 3 dage vil der være underholdning og aktiviteter ved  Store Festtelt i pladsens nordøstlige hjørne, ved scenen og teltet på Carls Plads midt på kræmmermarkedet samt ved  den velkendte Bar 9.

Der er underholdning og aktiviteter for alle. Både noget, som familien kan samles om og nogle gange selv deltage i, og andet, som primært er rettet mod enten børnene, de unge eller den voksne aldersgruppe. Oversigter herover med steder, tider og aktiviteter  findes centralt flere steder på markedspladsen. Endvidere kan det ses på din mobiltelefon på www.vestkm.dk

Hele programmet med underholdning og øvrige aktiviteter kan ses HER  (“tast og kom til en samlet side, der kan udprintes”)

Af nye aktiviteter i 2016 kan bl. a. nævnes, at det populære orkester KANDIS sætter gang i stemningen fredag aften, at FEDE FINN & FUNNY BOYZ underholder  lørdag aften og at GREVE PIGEGARDE trækker op på pladsen lørdag kl. 11.30. Herudover vil både Ishøj Teater og Ishøj Naturcenter medvirke til, at børnene også kan få nogle spændende oplevelser.

For første gang introduceres i 2016 noget helt nyt. Nemlig en særlig aktivitet for damer (helst med kreative hatte), der inviteres til at deltage i et særligt frokostarrangement i teltet ved Carls Plads om lørdagen kl. 13.00 til 16.00. For en pris på kun xx kr., vil der af mandlige medlemmer af Lions Ishøj, blive serveret en lækker platte med én genstand – og baren vil herudover være åben. Der vil være dæmpet, populær musik og en præmie til den dame, der bærer den flotteste og mest kreative hat. Billetter kan købes ved xx senest den xx august 2016, og der kan IKKE købes billetter til arrangementet på selve kræmmermarkedet.

Vel mødt til de mange aktiviteter på Vestegnens Kræmmermarked 2016 og PÅ GENSYN !